Isten kikovácsol a pusztában

Play
Slider

Shalom 64-0112

Néha azt kérdeztem, „Miért?” Miért történt, hogy amikor fiatal szolgáló voltam, és még a legelején voltam, miért vette Isten el a feleségemet mellőlem, és a gyerekemet alólam, a szívem alól? Miért tette ezt? Nem tudtam. Most tudom. Csak a kezeiben tartom a kezemet, és bízok Benne. Ő ismer minden kereszteződést. Tudja, hogy mikor jön az irányváltás, tudja, hogy mikor kell irányt váltani. Tudja, hogy mire van szükség ahhoz, hogy formálódjunk.

Ő tudja, hogy milyen anyagot akar használni. Értitek? Néha a puszta az a hely, ahol Isten az igaz embert bölcsé és prófétává formálja. Látjátok? Látjátok? Az az, ahol az embert kikovácsolódik. Az ember az Igében kovácsolódik ki. Amikor még benne van mindenféle hitvallás, meg ilyenek, csak hagy jöjjön az igéhez, és Isten kikovácsolja ezeket belőle, és átformálja a nagy szimfóniába az Ige által. Látjátok?

És akkor látják az Igét tovább menni, tovább hangzani, és Isten tudja, hogy mikor változik a ritmus, mikor érkezünk kereszteződéshez. Ő tudja, hogy van a ritmus, és nem tudom, de Ő tudja.