Kertész Péternek hívnak. Boldog fèrj, apa és nagyapa vagyok. Tanító egy iskolában és szolgáló egy felekezeten kívüli gyülekezetben. De elsősorban újjászületett keresztény.
1991-ben szólt hozzám először Isten. Felekezetről felekezetre jártam, mert – tudat alatt – kerestem az Igét hamisítatlanul megnyilvánulva. A szentségnek, a szeretetnek és a természetfeletti erőnek azt az erőteljes jelenlétét, amit a Bibliában láttam. Más szavakkal, kerestem a feltámadott Jézus Krisztust magamban és a hívőkben.
2000-ben küldött valakit az Úr, aki beszélt nekem az Üzenetről. De csak 2010-ben születtem újjá, amikor, – mint Pálnak – egy hályog esett le a szememről és világos lett előttem: az Üzenet, maga Krisztus, a Felkent Ige. Megtaláltam, amit kerestem. Kerestem, mert Ő hívott. Az Emberfia megjelent nekem is, hogy kihívjon az övéivel együtt ebből a felekezeti káoszból. Azután szolgálni küldött. El kell juttatnom az emberekhez a Malakiás 4. hírnökének, Illésnek a szavát, a helyreállított Igét, érintetlenül. Hogy mások is kijöhessenek ebben az utolsó kivonulásban, be az elragadtatásba és az áldott Milleneumba.
Te is érzed a hívást? Segítek, megmutatom a kaput. De neked kell bemenned…. 
Kertész Péter

Írj nekünk bátran, ha kérdésed van, vagy ha szeretnél értesítést kapni egy új bejegyzés megjelenésekor.

8 + 9 =